Mobilbarát oldal – fontos ez egyáltalán?
Microsoft Partner

Mobilbarát oldal – fontos ez egyáltalán? Aktuális

Ma már szinte közhely, hogy mindenki a telefonján lóg. Ehhez alkalmazkodik mindenki, híroldalak appot fejlesztenek, ahol elérhető a tartalmuk, Facebookon más méretű az események borítóképe, mint számítógépen és a honlapok között is egyre elterjedtebb, hogy mobilbarát felülettel rendelkeznek.

A legtöbben már átálltak erre, de sokan még mindig nem lépték ezt meg, pedig egy nagyon egyszerű, mégis kritikus fontosságú dologról van szó.

Miért olyan fontos?

Egyre kevesebben néznek honlapokat számítógépen és még azok, akik így is tesznek, nagyon sokszor a telefonjukat használják böngészésre. Amikor valaki megnyit egy oldalt a telefonján, akkor egy pillanat alatt dönt arról, hogy ott marad-e. Ennek a döntésnek a nagy része pedig azon múlik, mennyire áttekinthető az oldal és mennyire kényelmes használni.

Írtunk már arról, hogy a honlap olyan, mint egy névjegy. Most képzelje el, hogy valaki névjegy gyanánt egy A4-es lapot nyújt át. Mit tenne vele? Addig hajtogatja, amíg elfér a névkártya-tartóban vagy a pénztárcájában, vagy mosolyogva inkább megköszöni a lehetőséget, de nem veszi el? Hacsak nem pótolhatatlan az ismeretség, ugye, hogy az utóbbi? Így járnak azok is, akiknek nem mobilbarát az oldaluk.

De nem „csak” a látogatók elvesztéséről van szó: ma már a Google is hátrébb sorolja a keresőjében azokat az oldalakat, amik nem rendelkeznek mobilbarát nézettel. A törekvés érthető: a XXI. században a felhasználó kényelme mindenek felett való, a mobilbarát nézet hiánya pedig éppen az ellenkezője ennek: egy kényelmetlen, elavult és nehezen használható felületet ad nekik.

Honnan tudhatom, hogy mobilbarát-e az oldalam? És mit tegyek, ha nem az?

Annak a kiderítése, hogy egy weboldal mobilbarát-e, szerencsére pofonegyszerű. Egyszerűen csak nyissa meg az oldalt számítógépen és telefonon is: ha pontosan ugyanazt látja, a telefon képernyőjéhez nem alkalmazkodik az oldal mérete és tartalma, akkor bizony az nem mobilbarát.

Viszont szerencsére ezen a problémán egyszerűen tudunk segíteni. Ha most áthozza az ONEO Systemhez az oldalát, akkor nemcsak mobilbarát felületet, hanem annál sokkal többet is biztosítunk! Nálunk modern, megújult külsőt kaphat a honlapja, miközben minden tartalom megmarad, ami eddig is ott volt. Emellett új funkciókat is hozzáadhatunk, lehet rajta galéria vagy éppen blog, de amit szeretne látni, azt le is tudjuk fejleszteni. Ráadásul tőlünk egy könnyen, mindenféle előtudás nélkül szerkeszthető weboldalt kap, ahol néhány kattintással saját maga is át tudja alakítani az adott esetben már elavult tartalmat! Nincs többé fejfájás egy eltűnt fejlesztő miatt, hiszen a fontos változtatásokat végre tudja hajtani nélküle is!

Az ONEO Systemnél egy olyan rendszert fejlesztettünk ki, ami zárt forráskóddal működik, ezért sokkal  biztonságosabb, mint egy nyílt forráskódú keretrendszer oldala. Ezt egy úgynevezett SSL tanúsítvánnyal is biztosítjuk, melynek köszönhetően a Google is biztonságosnak fogja értékelni az oldalát.

Mindezt ráadásul nagyon kedvezményes áron biztosítjuk, hiszen az oldal áthozatala nem kerül semmibe és utána is havi 4.990 forinttól biztosítjuk az oldal működését. Túl szép, hogy igaz legyen? Próbálja ki 14 napig ingyen, sőt, ha utána lenne elégedetlen, 45 napig akkor is 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Ne habozzon, váltson most!

Megrendelem az ingyenes, szerkeszthető próbaoldalamat!