Mit jelent és mire jó egy keretrendszer?
Microsoft Partner

Mit jelent és mire jó egy keretrendszer? Keretrendszerek

Ma már az emberek többsége a közösségi médiában találkozik először egy-egy vállalkozással, viszont ettől még, ha konkrét problémára keres valaki megoldást, akkor a honlapot fogja megkeresni, attól remélünk ugyanis érdemi információt, sőt, a legtöbb esetben onnan is tudjuk megrendelni a terméket vagy szolgáltatást, amit szeretnénk.

Írtuk már korábban is, hogy egy modern, átláthatóan felépített honlap olyan, mint egy egyedi névjegykártya vagy éppen egy prezentáció, amit a felhasználók a fotel kényelméből néznek meg a vállalkozásunkról. Ha egy könnyen kezelhető és XXI. századi külsővel rendelkező honlapot látnak, akkor maradnak, sőt, vissza is fognak térni és barátaiknak is ajánlják. Ellenkező esetben viszont megbüntetnek, amit egyből megérez a tulajdonos a pénztárcáján.

Ahhoz, hogy egy honlap mindig naprakész legyen, folyamatosan kell feltölteni a friss információkat. Volt már szó róla, hogy ilyen esetben a legkínosabb, mikor egy fejlesztőre kell hagyatkozni, hiszen, ha éppen nem ér rá, akkor még a legegyszerűbb dolgokat sem fogja megváltoztatni, legyen szó a nyitvatartás változásáról vagy éppen egy új e-mail címről. Ha pedig mégis megcsinálja, sokszor abban sincs köszönet, mert az elvégzett munkamennyiség és annak az ára fordítottan arányosak egymással.

De mit lehet tenni? Én nem vagyok webfejlesztő…

De ma már nem is kell annak lenni! Éppen azért hasznosak az úgynevezett keretrendszerek, mert ideális esetben megkönnyítik a felhasználó dolgát. Csak belépünk az adminba és már szerkeszthetjük is a weboldalunkat! Ez persze sok esetben inkább átok, mint áldás, mivel az adminfelület olyan bonyolult, hogy ember legyen a talpán, aki eligazodik, arról nem is beszélve, hogy biztonsági szempontból is egy rémálom tud lenni, ha nyílt forráskódú rendszert használunk.

Itt jön képbe az ONEO System! Mi egy olyan rendszert fejlesztettünk ki, amivel ingyenesen át tudjuk hozni weboldalát a nálunk futó, zárt forráskódú keretrendszerbe. A honlap kinézete és tartalma egyáltalán nem változik, viszont a weboldal biztonságossá és könnyen szerkeszthetővé válik. Mivel olyan szoftverrel dolgozunk, amit csak az ONEO fejlesztői ismernek és mivel az általunk kezelt weboldalaknál a monitorozást is cégünk végzi, folyamatos ellenőrzés alatt tudjuk tartani a honlapot és az azt tároló szervert egyaránt, így teljes biztonságban érezheti magát, amit az is bizonyít, hogy minden weboldalhoz ajándék titkosítást (SSL tanúsítványt) adunk, aminek köszönhetően minden keresőmotor (pl. Google) és böngésző (pl. Chrome) biztonságosnak fogja tekinteni honlapját.

A biztonság mellett az egyszerű kezelőfelületre is nagy hangsúlyt helyezünk: kész, már létező egységek kényelmesen betehetőek a honlapra, amiket utána két kattintással tud szerkeszteni. Másik képet szeretne betenni? Átírná a címet, mert elköltöztek? Friss információt tenne a főoldalra? Ez mind nem okoz problémát és még külön fizetett fejlesztőre sincs hozzá szükség!

A rendszert folyamatosan fejlesztjük, így ha új külsőt szeretne, esetleg új funkciókat adna hozzá a honlapjához, arra is van lehetőség: számtalan sablonból tud választani, amiknek szerkesztésével egyedi, modern külsőt tudunk kölcsönözni weboldalának! Nálunk nem egy bonyolult, sokadik alkalommal is rémisztő adminban találja magát a felhasználó, hanem ugyanott marad a főoldalon és néhány kattintással tudja szerkeszteni az oldalt anélkül, hogy bármilyen webfejlesztői ismeretre szüksége lenne. Ez valahogy így néz ki:


Your browser does not support the video tag.

Ráadásul az ONEO-nál új modulokat is le tudunk fejleszteni, amivel a piacon abszolút egyedülállóak vagyunk! Nálunk nem probléma, ha új funkciókat szeretne beépíteni az oldalába, hiszen kedvezményes áron lefejlesztjük és be is illesztjük azokat honlapjába! Költséghatékony megoldások, háttértudás nélkül, azonnal szerkeszthető online tartalom. Ez az ONEO!

Költséghatékony? Mégis, mennyi az annyi?

A szolgáltatásunkért csupán havi 4.990 Ft-ot kérünk el és mivel megértjük, ha valaki bizalmatlan elsőre (pláne a fentiek után), 14 napig ingyen tudja kipróbálni rendszerünket és még ha minket is választ, 45 napig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, amennyiben elégedetlen.

Összefoglalva, amit kap, ha a mi keretrendszerünket választja:

 • Weboldal bevizsgálása: Ingyenes
 • Weboldal költöztetése, ONEO rendszer telepítése: Ingyenes
 • 14 napos próbaidőszak: Ingyenes
 • ONEO licensz, tárhely és támogatás:
  • korlátlan szerkeszthetőség
  • folyamatos frissítés
  • tárhelyszolgáltatás
  • újonnan megjelenő modulok elérése
  • SSL tanúsítvány (Titkosított kapcsolat)
  • magyar nyelvű támogatás
  • 4.990 Ft+ÁFA/hó (45 nap pénzvisszafizetési garanciával)

Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Megrendelem az ingyenes, szerkeszthető próbaoldalamat!