Létezik egyszerűen szerkeszthető weboldal?
Microsoft Partner

Létezik egyszerűen szerkeszthető weboldal? Kiemelt

Ma már kérdés nélkül elfogadja mindenki azt az alapállítást, hogy online jelenlét nélkül gyakorlatilag nem is létezik (de legalább is alig észrevehető) egy vállalkozás. Akármivel foglalkozik az ember, nem mehet el amellett az igény mellett, hogy gyorsan és könnyen információhoz jussunk a cégéről az online térben. Mégis, rengetegszer előfordul, hogy bár van egy honlap, amit fel tudunk keresni, az nem fut rendesen mobilon vagy zavaróan elavult külsővel rendelkezik, arról nem is beszélve, mikor régi, mára érdektelen információt lehet csak találni a weboldalon.

Pedig az online térben való jelenlét ma fontosabb, mint valaha és ez nem igazán fog megváltozni a közeljövőben – nem is kell messzire mennünk példáért, hiszen a jelenlegi koronavírusjárvány is azt mutatta meg, hogy a kialakult gazdasági válságból azok jönnek ki győztesen, akik erős online jelenléttel bírnak: ha nem mehetünk ki az utcára, akkor online fogjuk megrendelni a szolgáltatásokat, amikre szükségünk van.

Igen ám, de a fejlesztő sem dolgozik ingyen…

Nem hát és ez nagyon jól van így. Viszont tény, hogy egy fejlesztő sokszor leterhelt, ahhoz képest, amennyi munkát végez drága, ráadásul sokszor heteket, néha hónapokat kell várni arra, hogy olyan apróságokat elvégezzen, mint mondjuk egy telefonszám aktualizálása a weboldalon.

Az ONEO-nál ezért fejlesztettünk ki egy olyan rendszert, amelybe egy felmérés után automatikusan át tudjuk tenni régi weboldalát, ami megtartja kinézetét és minden információt, amit tartalmaz, viszont onnantól mindenféle szakmai tudás nélkül szerkeszthetővé válik a felület. Nem kell többet hetekig könyörögni és többtízezer forintot kifizetni egy fejlesztőnek egy telefonszám vagy akármilyen apróság átírásáért – néhány kattintással ugyanis Ön is meg tudja ezt tenni, ha minket választ! Nem viccelünk, tényleg ennyire egyszerű:

Az ONEO System ráadásul itt sem áll meg. Kész, már létező egységek kényelmesen betehetőek a honlapra, amiket utána két kattintással tud szerkeszteni. Másik képet szeretne betenni? Átírná a címet, mert elköltöztek? Friss információt tenne a főoldalra? Ez mind nem okoz problémát és még külön fizetett fejlesztőre sincs hozzá szükség!

A rendszert folyamatosan fejlesztjük, így azt, amit ma még nem tud megcsinálni rendszerünkön belül (például a különböző modulok ide-oda pakolgatását), azt is megteheti hamarosan! Ha pedig új külsőt szeretne, esetleg új funkciókat adna hozzá a honlapjához, arra már most van lehetőség: számtalan sablonból tud választani, amiknek szerkesztésével egyedi, modern külsőt tudunk kölcsönözni weboldalának!

A fentiek mellett fontos szót ejteni még a biztonságról is: nincs annál rosszabb, mikor az ember arra ébred, hogy nyílt forráskódú honlapját egyik napról a másikra feltörték és milliószámra küldik rajta keresztül a spam-leveleket. Ez nemcsak kellemetlen, hanem nagyon komolyan büntetik is. Ilyen nálunk nem fordulhat elő, mivel zárt forráskódú szoftverrel dolgozunk, aminek a tartalmát csak az ONEO System fejlesztői ismerik. Mivel az ONEO weboldalak esetében az üzemeltetést és a monitorozást is cégünk végzi, így folyamatos ellenőrzés alatt tudjuk tartani a weboldalát, az azt tároló szervert és az esetleges támadásokat is. Emellett pedig minden weboldalhoz ajándék titkosítást (SSL tanúsítványt) adunk, aminek köszönhetően minden keresőmotor (pl. Google) és böngésző (pl. Chrome) biztonságosnak fogja tekinteni honlapját.

Na jó, de gondolom az ONEO sincs ingyen…

Ez így igaz, viszont a rendszer sajátossága, hogy miután áthozta hozzánk honlapját, már nem feltétlenül kell fejlesztőnek fizetnie minden apróságért. Ráadásul az első 14 napban ingyenesen kipróbálhatja rendszerünket és még ha minket is választ, 45 napig még meggondolhatja magát, mi pedig 100%-osan visszatérítjük az addig kifizetett összeget.

A havidíja a szolgáltatásunknak 4.990 Ft, ami szintén egy kedvező ár azért, amit cserébe kap. Hogy jobban áttekinthető legyen, a következőket kínáljuk:

 • Weboldal költöztetése, ONEO rendszer telepítése: Ingyenes
 • 14 napos próbaidőszak: Ingyenes
 • ONEO licensz, tárhely és támogatás:
  • korlátlan szerkeszthetőség
  • folyamatos frissítés
  • tárhelyszolgáltatás
  • újonnan megjelenő modulok elérése
  • SSL tanúsítvány (Titkosított kapcsolat)
  • magyar nyelvű támogatás
  • 4.990 Ft+ÁFA/hó (45 nap pénzvisszafizetési garanciával.)

Költséghatékony megoldások, háttértudás nélkül, azonnal szerkeszthető online tartalom. Ez az ONEO!

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Megrendelem az ingyenes, szerkeszthető próbaoldalamat!