Kis lépés a honlapnak, de nagy a vállalkozásnak
Microsoft Partner

Kis lépés a honlapnak, de nagy a vállalkozásnak Fejlesztés

Ma már az emberek többsége a közösségi médiában találkozik először egy-egy vállalkozással, viszont ettől még, ha konkrét problémára keres valaki megoldást, akkor a honlapot fogja megkeresni, attól remélünk ugyanis érdemi információt, sőt, a legtöbb esetben onnan is tudjuk megrendelni a terméket vagy szolgáltatást, amit szeretnénk.

Írtuk már korábban is, hogy egy modern, átláthatóan felépített honlap olyan, mint egy egyedi névjegykártya, amivel különösebb nehézségek nélkül tudunk új ügyfeleket bevonzani. Ha egy könnyen kezelhető és XXI. századi külsővel rendelkező honlapot lát valaki, akkor nagy valószínűséggel tovább böngészi az oldalt és akár ajánlja is ismerőseinek. Ha viszont egy elavult, régi vagy éppen pontatlan információkat tartalmazó oldalunk van, akkor a potenciális ügyfelek inkább otthagynak és a konkurenciát részesítik előnyben.

Költséghatékonyan elöl maradni a versenyben

A legtöbb vállalkozásnál azért alkalmaznak fejlesztőt, mert egyszerűbbnek tűnik csillagászati összegeket kifizetni egy szakértőnek, mint elbukni az online világ egyre kiéleződő versenyét. Igen ám, de a fejlesztő sokszor nem ér rá és sokszor heteket vagy hónapokat kell várni, amíg frissíti oldalunkat a legapróbb információkkal. Viszont ilyenkor is rengeteget kell költeni rá, arról nem is beszélve, mikor valami nagyobb fejlesztésre, például új funkciók létrehozására és telepítésére van szükség.

Az ONEO Systemnél ezért fejlesztettünk ki egy olyan rendszert, aminek kezeléséhez semmi szükség nincs webfejlesztőre, mert nálunk bárki tudja szerkeszteni a honlapját, aki egy Word dokumentumot meg tud írni. Emellett a már meglévő modulokat (pl. képgaléria) be tudja illeszteni honlapjába és kérésre új funkciókat is le tudunk fejleszteni Önnek.

De nem fog megváltozni a honlapom?

Nem, nálunk szó sincs ilyesmiről. Az ONEO újítása abban rejlik, hogy egy automata rendszer segítségével a legtöbb weboldalt képesek vagyunk egyszerűen és épp ezért ingyen átimportálni a saját rendszerünkbe, így Ön megtarthatja az oldala megjelenését, megtarthatja a tartalmait, mindehhez pedig egy gyors, letisztult és egyszerűen használható szerkesztőfelületet kap, amit néhány kattintással meg tud változtatni:

Ha még nincs weboldala, az sem probléma! Az ONEO-val importálni tudunk kész webdizájnokat és sablonokat, amik így rögtön készen állnak a szerkesztésre és a tartalmai feltöltésére. Ha pedig már van honlapja, de szeretné új köntösbe öltöztetni, azt is meg tudjuk oldani, hiszen a webdizájnok ugyanúgy elérhetőek, miközben a régi honlap információi mind megmaradnak az importálás során.

Az ONEO ráadásul egy zárt keretrendszer, ami azt jelenti, hogy olyan szoftverrel dolgozunk, amit csak a mi fejlesztőink ismernek és mivel az általunk kezelt weboldalaknál a monitorozást is cégünk végzi, folyamatos ellenőrzés alatt tudjuk tartani a honlapot és az azt tároló szervert egyaránt, ahogy az esetleges támadásokat is meg tudjuk előzni. Emellett pedig minden weboldalhoz ajándék titkosítást (SSL tanúsítványt) adunk, aminek köszönhetően minden keresőmotor (pl. Google) és böngésző (pl. Chrome) biztonságosnak fogja tekinteni honlapját.

Hogyan működik ez a váltás?

Nagyon egyszerűen. Amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot, mi ingyenesen felmérjük a honlapját, majd megkeressük Önt, a várható átfutási idővel és az esetleges kiegészítő információkkal kapcsolatban. Emellett minden megkeresés esetén készítünk egy demó verziót is a weboldalából, így 14 napig kötelezettségek nélkül tudja kipróbálni, milyen a rendszerünk és hogyan tudja mindenféle előképzettség nélkül szerkeszteni az oldalát. Amennyiben pedig elnyeri tetszését az, amit nyújtunk, még mindig nem kell félnie az elköteleződéstől: ha esetleg meggondolná magát, 45 napig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Mindezek mellé a szolgáltatásunk már havi 4.990 Ft-tól elérhető, amiben a fentiek mind benne vannak! Vegye fel velünk a kapcsolatot, váltson ma!

Megrendelem az ingyenes, szerkeszthető próbaoldalamat!