„Kérhetek egy szívességet?”
Microsoft Partner

„Kérhetek egy szívességet?” Fejlesztés

„Szevasz Petikém, de régen beszéltünk! Igen, jól vagyunk, köszi és te? Nagyon jó. Figyelj, láttam, hogy milyen jó kis honlapot csináltál, nekem is valami ilyesmi kéne, ki tudsz segíteni?”

Elsőre jó ötletnek tűnhet felkeresni egy régi barátot, akiről tudjuk, hogy fejlesztő. Hiszen semmibe nem kerül azt a kis semmiséget összedobni, ami nekünk kell, így olcsóbban kijövünk! Aztán telik az idő és szép lassan kiderül, miért nem olyan jó szívességet kérni egy ilyen esetben: az újítások lassan kerülnek fel, nagyobb fejlesztésekre nincs lehetőség és ha gond van, egyre kellemetlenebb szólni miatta.

Azért ennyire nem sötét a helyzet, hiszen jóban vagyunk…

Jó dolog barátokkal együtt dolgozni, hiszen sok esetben könnyebben szót ért velük az ember és az ismeretség egyszerűbbé teszi a kommunikációt. A honlapfejlesztés viszont egy olyan dolog, amit vagy rendesen, energiát és időt nem kímélve csinál az ember (akkor viszont meg is kéri az árát) vagy csak úgy hébe-hóba, elmismásolva a dolgokat (sokszor még így is drága). A szívességért készülő weboldal valahol a kettő között van: egy jó barátunk nyilván a legjobbat akarja, viszont érthető módon a jobban fizető munkákat helyezi előre a prioritási listáján. Egy szép, modern, átláthatóan felépített honlap, ahogy azt írtuk korábban, olyan, mint egy egyedi névjegykártya: a brandet, a márkát erősíti. Ha ez nincs folyamatosan frissen tartva azért, mert éppen nem ér rá a barátunk, aki szívességből elmókolgat vele néha, sőt, nincs idő lefejleszteni rá fontos funkciókat, akkor az olyan, mintha vettünk volna egy szépen berendezett kirakatot, ahol a külsőségek mögött nincs igazi tartalom.

Viszont még mindig jobb, mint ha méregdrága lenne és ugyanilyen…

Nem feltétlenül kell választani! Az ONEO Systemnél baráti áron dolgozunk, viszont, ha minket választ, folyamatosan rendelkezésre állunk! Nemcsak kisebb apróságokat, hanem nagyobb dolgokat, új modulokat és funkciókat is lefejlesztünk, ha arra van igény – ráadásul, ha egy modult lefejlesztünk, azt minden ügyfelünk számára elérhetővé tesszük, így nem kell olyanért fizetnie, amivel mi valójában nem is dolgozzunk.

Emellett nálunk egy könnyen átlátható keretrendszerben, akárki tudja szerkeszteni a honlapját, ha egy Word dokumentum létrehozására képes. Az importálással sem lesz gond: ha minket választ, díjmentesen áthozzunk már létező honlapját a rendszerünkbe úgy, hogy minden korábbi információ és a kinézet is megmarad – de kérésre természetesen új külsőt is adhatunk oldalának.

Ne kockáztasson régi barátságokat, inkább próbálja ki az ONEO rendszerét és ha nem tetszik, 45 napon belül 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Próbálja ki ingyen, csatlakozzon ügyfeleinkhez ma!

Megrendelem az ingyenes, szerkeszthető próbaoldalamat!