Microsoft Partner

Eltűnt a fejlesztő? Velünk ez nem probléma! Fejlesztés

Webes fejlesztőként rendszeresen találkozunk vele, milyen kényelmetlenségek tudják érni a honlap tulajdonosokat. Miközben egyre kevesebben kételkednek benne, hogy igenis fontos az online megjelenés, sokan futnak bele nehézségekbe.

Segítség, eltűnt a fejlesztőm!

Sajnos elég gyakori, hogy egy cég, egy vállalkozó nem kevés pénzért megcsináltat magának egy weboldalt, ami idővel csak állandó fejfájást okoz. Szeretné aktualizálni, szeretné, ha azon keresztül hitelesen jelenhetne meg a potenciális ügyfelek előtt, de mindenért a fejlesztőhöz kell fordulnia. Ő pedig hol ráér, hol nem. Hol horribilis árat mond, hol csak nagyon késői határidőt. Ráadásul nem is fordulhat bárkihez, a legtöbben ebben a szakmában nem szeretnek más munkájába belenyúlni, akkor már inkább újraírnák az egészet. Mondani sem kell, ismét csak nem kevés pénzért…

Akivel ez már megtörtént, az pontosan tudja milyen kellemetlen, és milyen nehéz rá megoldást találni. De, akivel nem történt még ilyen, az vajon tudja, mit tudna kezdeni egy ilyen helyzettel? Hova fordulna, kit keresne, ha holnaptól már nem szolgálja őt ki a korábbi fejlesztő cég vagy vállalkozó? Kicsit tovább gondolva: mit tenne, ha épp akkor törnék fel az oldalát, amikor a fejlesztő 2 hétig szabadságon van?

Csak egy kis módosítás kéne…


- Megváltozott a telefonszámunk, át tudnád írni?
- Természetesen, a jövőhéten valamikor lesz rá időm és megcsinálom.


Ez a beszélgetés nem ritka, és még messzemenőleg a jobb eset. Egy-egy apró kis módosítás a vállalkozásnak nagyon fontos lehet, ahhoz, hogy hiteles maradjon. Egy fejlesztőcégnél viszont aligha fog magas prioritást élvezni. Kis munka = kis pénz a fejlesztő szemében, miközben a honlap tulajdonosa így is irreálisnak tarthatja az összeget – hozzá kell tenni, teljesen jogosan.

Sok honlap mögött létezik egy úgynevezett „keretrendszer”, amin keresztül bizonyos tartalmak szerkeszthetőek. Az ilyenek azonban a legtöbb oldal esetén elavultak, bonyolultak, nem lehet rajtuk keresztül mindent beállítani. Ami ennél is fontosabb, hogy meglepően nagy arányban, pont a keretrendszer miatt válik sérülékennyé a weboldal, azon keresztül válik feltörhetővé.

És mi a megoldás?

Az általunk készített szoftverrel elkerülhetőek ezek a problémák. A legtöbb esetben ingyenesen tudjuk áthozni a weboldalak teljes tartalmát. Az áthozatallal együtt egy modern keretrendszer kerülhet a honlap mögé, mellyel a tulajdonos nagyon egyszerűen, saját magának tudja szerkeszteni annak minden tartalmát.

Mi nem árulunk zsákbamacskát: a demó verziót 14 napig ingyen kipróbálhatja a saját oldalára szabva, ez nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Ha utána úgy dönt, hogy megújítaná és új külsőt vagy éppen új funkciókat is szeretne oldalának, akkor pedig ne habozzon, azonnal állunk rendelkezésére!

Megrendelem az ingyenes, szerkeszthető próbaoldalamat!