Biztosan az Öné a saját weboldala?
Microsoft Partner

Biztosan az Öné a saját weboldala? Fejlesztés

Azt már talán a legtöbben belátják, hogy napjainkban mindenkinek szüksége van weboldalra, azt viszont kevesen tudják a honlap elkészítése előtt, hogy milyen kockázatokkal és nehézségekkel járhat a fejlesztése. Általában persze egy honlap tulajdonosa elsőre nem sokat törődik a dologgal: megbíz egy ismerőst vagy éppen egy fejlesztőt, aztán hátra dől a székében és örül, hogy elkészült a weblap.

A problémák persze hamar jelentkeznek: a webfejlesztő kritikus pillanatban hónapokra eltűnik, a honlapon használt keretrendszerről kiderül, hogy sebezhető vagy éppen egyik pillanatról a másikra egy elképesztő összeggel találja magát szembe, amit a tárhely további használatáért kérnek tőle.

De mi is az a tárhely?

A tárhely az, ahol a honlap minden információja tárolva van. A legtöbb esetben a weboldal tulajdonosa nem is tudja, hogy hol van a saját oldala, azt pláne nem, hogy milyen keretrendszert használ. És hogy miért is fontos ez? Azért, mert sokszor a honlapon található információk vagy éppen a hozzá tartozó domain tulajdonosa valójában a tárhely üzemeltetője, aki akár meg is tagadhatja azok szabad felhasználását vagy átadását. Az ilyen jogviták aztán hosszú ideig elhúzódhatnak, miközben az a frusztráló valóság veszi körül az embert, hogy azt se tudja övé-e a saját honlapja, biztonságos rendszeren fut-e vagy éppen van-e biztonsági mentés róla.

Ugyanakkor persze nem várható el senkitől, hogy tudja ezeket az információkat: a honlapszerkesztés és a webfejlesztés amennyire népszerű szakma mostanában, annyira mitikusba hajló a laikusoknak, akik csak megkértek egy fejlesztőt, hogy segítsék ki őt egy honlappal.

A rossz hír tehát az, hogy bőven lehet, a sajátjának hitt honlap igazából valaki másé. A jó hír viszont az, hogy az ONEO System által kifejlesztett rendszer egyablakos ügyintézésével megoldást kínál erre a rémisztő kilátásra.

Mit jelent az egyablakos ügyintézés?

Az ONEO Systemnél egy olyan rendszert fejlesztettünk ki, amivel ingyenesen át tudjuk hozni weboldalát a nálunk futó, zárt forráskódú keretrendszerbe. A honlap kinézete és tartalma egyáltalán nem változik, viszont a weboldal biztonságossá és könnyen szerkeszthetővé válik. Ez az importálás ráadásul teljesen automatizált, így nem is kerül semmibe. Cserébe egy olyan rendszer részévé válhat weboldalával, ami könnyen szerkeszthető, garantáltan biztonságos és teljes mértékben az Öné. Hogy ez miért lehetséges?

Mivel olyan szoftverrel dolgozunk, amit csak az ONEO fejlesztői ismernek és mivel az általunk kezelt weboldalaknál a monitorozást is cégünk végzi, folyamatos ellenőrzés alatt tudjuk tartani a honlapot és az azt tároló szervert egyaránt, így teljes biztonságban érezheti magát, amit az is bizonyít, hogy minden weboldalhoz ajándék titkosítást (SSL tanúsítványt) adunk, aminek köszönhetően minden keresőmotor (pl. Google) és böngésző (pl. Chrome) biztonságosnak fogja tekinteni honlapját.

A biztonság mellett az egyszerű kezelőfelületre is nagy hangsúlyt helyezünk: kész, már létező egységek kényelmesen betehetőek a honlapra, amiket utána két kattintással tud szerkeszteni. Másik képet szeretne betenni? Átírná a címet, mert elköltöztek? Friss információt tenne a főoldalra? Ez mind nem okoz problémát és még külön fizetett fejlesztőre sincs hozzá szükség!

A rendszert folyamatosan fejlesztjük, így, ha új külsőt szeretne, esetleg új funkciókat adna hozzá a honlapjához, arra is van lehetőség: számtalan sablonból tud választani, amiknek szerkesztésével egyedi, modern külsőt tudunk kölcsönözni weboldalának! Ha pedig új funkciókat szeretne, annak sincs akadálya: kedvező áron bármilyen új modult le tudunk fejleszteni!

Az egyablakos ügyintézés, amit nyújtunk, tehát ezt jelenti: egy helyen van a tárhely, a domain és a szerver. Az importálás és az azt megelőző vizsgálat ingyenes és mivel hiszünk a rendszerünkben, 14 napos próbaidőt is adunk, 45 napig pedig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Az, hogy ez miért éri meg nekünk szintén nem titok, itt írtunk róla.

Váltson most és csatlakozzon ügyfélkörünkhöz!

Megrendelem az ingyenes, szerkeszthető próbaoldalamat!