Microsoft Partner

Ami nincs online, az nem is létezik! Miért maradna ki? Kiemelt

Ami nincs fent a neten az nem is létezik, tartja a nyilván kissé túlzó mondás. Ezzel együtt, ennek nem csak a fele igaz. Tekintve, hogy a világ számos iparágához képest az online ipar továbbra is rendkívül fiatal, sokan csak most tapasztalják meg, mennyire fontos az, hogy az online világban is jelen legyen a cégük.

Erre a vírushelyzet persze rá is erősít, hiszen akinek a karantén alatt szüksége volt bármire - legyen az élelmiszer, műszaki cikk vagy akár egy szerelő a bojlerhez - az interneten keresett megoldást, szolgálatást és árut. Miközben sokan szenvednek a járvány hatásaitól, az erős online jelenléttel rendelkező cégek számos esetben szárnyalnak.

Ez a trend természetesen nem mai. Legalább 20 éve láthatjuk, hogyan nőnek ki a semmiből az internetes gigacégek, amelyek egyfajta szolgáltatóként mára elkerülhetetlen részei a mindennapjainknak. A trend azonban nem csak a mamutcégeket érinti, hiszen a növekedésükkel párhuzamosan az e-kereskedelmi és online szolgáltató ipar töretlenül növekszik immár több mint egy évtizede.

Így történhetett meg, hogy mostanra az Audi vezérigazgatójának ugyanolyan fontos, hogy stabil, gyors és megbízható oldalon mutathassa be a termékeit, mint egy lelkes kezdő esküvői fotósnak. Az persze nem igaz, hogy ami nincs online, az nem is létezik. Éppen csak sokkal nehezebb megtalálni. És minek nehezítené valaki a saját dolgát?

Mit kell tenni a sikerért? Hiszen nem minden termék online és ki akar százezreket, milliókat fizetni egy weboldalra?

Mi szeretjük az egyértelmű válaszokat, de túlzás nélkül mondhatjuk, hogy több millió megoldási lehetőség van egyetlen célra. Érthető, hogy más a pénzügyi és az emberi erőforrás keret egy multinacionális vállalatnál és egy egyéni vállalkozásnál. Így bár azt nem tudjuk megmondani, hogy mit tegyen, teszünk egy javaslatot: kérdezzen bátran és próbálja ki ingyen, amit csak lehet. Az ONEO pont ilyen!

A cél ugyanis minden esetben ugyanaz: minél több ember elérése és a bizalom megszerzése, továbbá minél pontosabb és hatékonyabb információátadás. Ehhez viszont feltétlen szükséges az elegendő és aktuális tartalom, a megnyerő megjelenés és a biztonságos felület. Akár meglévő weboldalán keresztül, akár egy új oldalon. Mindkét esetben érdemes kapcsolatba lépnie velünk és egyik esetben sem kell attól tartania, hogy égnek áll majd a haja az ajánlatot látva.

Feltéve, hogy van weboldalam, de mi van, ha nincs?

Világszerte népszerű téma a fejlesztői szakma kiugró fizetése, ami sajnos pont annyi embert vonz a szakmába, ahány megrendelőt elriaszt. Adja magát ugyanis, hogy ilyen fizetések mellett minden termék drága, ami bizony sokszor igaz is. Egy weboldal ára néhány százezer forinttól milliókig terjedhet, így nem meglepő, hogy egy cég addig ragaszkodik a meglévő oldalhoz, amíg csak lehet – egy új fejlesztésébe pedig csak fogcsikorgatva vágnak bele.

Mi az ONEO Systemnél azon dolgozunk, hogy mindkét esetre költséghatékony megoldást dolgozzunk ki. Az ONEO-val új weboldalt készíthet, de meg is tarthatja korábbi weboldalát a régi tartalommal egy új, egyszerűbb szerkesztőfelületen. Így könnyedén indíthat új oldalt is, de a már létezőnél sem vész kárba az előtte befektetett pénz és energia. Ráadásul az ONEO-val a weboldalak szerkesztéséhez nem szükséges fejlesztő segítsége: garantáljuk, hogy ha egy Word dokumentumot meg tud szerkeszteni, akkor a weboldalát is könnyedén alakítani tudja.

A pontos árakat megtalálja a cikk alján.

Hogyan történik mindez, mit tesz az ONEO a honlapommal?

Az ONEO újítása abban rejlik, hogy egy automata rendszer segítségével a legtöbb weboldalt képesek vagyunk egyszerűen és épp ezért ingyen átimportálni a saját rendszerünkbe, így Ön megtarthatja az oldala megjelenését, megtarthatja a tartalmait, mindehhez pedig egy gyors, letisztult és egyszerűen használható szerkesztőfelületet kap.

Ha még nincs weboldala, az sem probléma! Az ONEO-val importálni tudunk kész webdizájnokat és sablonokat, amik így rögtön készen állnak a szerkesztésre és a tartalmai feltöltésére.

(A weboldalak ingyenes áttöltését egy ingyenes előzetes felmérés előzi meg, ezt követően jelzünk vissza az áttöltés folyamatával kapcsolatban.)

Mi történik, ha új funkciókat vagy épp új megjelenést szeretnék a honlapomon?

Nem csak a jelenlegi weboldalát tudjuk importálni, nem csak friss webdizájnokhoz tudunk Önnek tartalomkezelőt építeni, hanem bármilyen új köntösbe át tudjuk hozni jelenlegi tartalmát.

Adhatunk előre elkészített ingyenes sablont, Ön is választhat, sőt, ha teljesen egyedi megjelenést szeretne, annak sincs akadálya.

Minden esetben igaz, hogy a jelenlegi tartalmat ingyen töltjük át az ONEO rendszerbe, hogy azt a továbbiakban egyszerűen és gyorsan tudja szerkeszteni. A legtöbb esetben pedig még ezen felül is újabb funkciókkal (blog, galéria, kapcsolatfelvételi lehetőség, facebook összekötés stb.) bővülhet az oldala, anélkül, hogy Önnek ez egy fillérjébe is kerülne. Próbálja ki ingyen, lépjen velünk kapcsolatba!

(A weboldalak ingyenes áttöltését egy ingyenes előzetes felmérés előzi meg, ezt követően jelzünk vissza az áttöltés folyamatával kapcsolatban.)

Mi a helyzet a biztonsággal?

A 2010-es évek egyik kulcs témája az online biztonság. Minimum kellemetlen, amikor egy weboldalt feltörnek vagy egy nem biztonságos szerver vagy kapcsolat miatt érzékeny adatok kerülnek veszélybe.

Közel rémálom, ha valakinek a weboldalából SPAM szervert csinálnak és az oldalon keresztül küldözgetnek kéretlen leveleket, amit a Google és a többi keresőmotor, az e-mail szolgáltatók, szélsőséges esetben pedig a hatóságok is súlyosan büntetnek.

Leggyakrabban ez az úgynevezett nyílt forráskódú weboldalak esetén fordul ez elő. A nyílt forráskód ugyanis azt jelenti, hogy a honlap mögött futó kód alapjai bárki számára elérhetőek, így könnyű megtalálni a sebezhetőségét.

Ezzel szemben az ONEO, mely lehetővé teszi a weboldala szerkeszthetőségét, zárt forráskódú szoftver, amit csak az ONEO System fejlesztői ismernek. Mivel az ONEO weboldalak esetében az üzemeltetést és a monitorozást is cégünk végzi, így folyamatos ellenőrzés alatt tudjuk tartani a weboldalát, az azt tároló szervert és az esetleges támadásokat is.

A biztonságos kód és a biztonságos szerver koronája a biztonságos kapcsolat. Nagyon fontos, hogy a weboldala milyen módon kommunikál: titkosított vagy titkosítatlan csatornán. Ezt Ön is bármikor ellenőrizheti, hiszen a titkosítatlan csatornát minden böngésző jelzi az URL sáv melletti „Nem biztonságos” címkével. Hogy ne maradjon rés a pajzson, az ONEO-nál minden nálunk tárolt weboldalhoz ajándék titkosítást, úgynevezett SSL tanúsítványt adunk, aminek köszönhetően a böngészők és a keresőmotorok (pl. Google) egyaránt biztonságosnak fogják tekinteni honlapját.

Miért bízzam magam egy új technológiára, egy új cégre?

Érthető, hogy egy ilyen fontos témakörben az ember óvatosan szánja el magát a lépésre. Mi azonban bízunk a szoftverünkben épp ezért a lehető legtöbb garanciát biztosítjuk Önnek vagy cégének.

 1. Bármikor felveszi velünk a kapcsolatot, a weboldala felmérését követően megkeressük Önt a várható átfutási idővel és az esetleges kiegészítő információkkal kapcsolatban.
 2. Minden megkeresés esetén készítünk egy demó verziót a weboldalából az ONEO-val. Ezen 14 napig kötelezettségek nélkül tudja kipróbálni, milyen a rendszerünk és hogyan tudja mindenféle előképzettség nélkül szerkeszteni az oldalát.
 3. Amennyiben az ONEO elnyeri a tetszését, részletes tájékoztatást adunk az esetlegesen felmerülő kérdésekről. Csak ezt követően, miután meghozta a döntést és csatlakozik hozzánk, kezdi fizetni a szolgáltatásunk havidíját.
 4. További garanciaként, hogy teljes biztonságban érezhesse magát, a díj megfizetése után 45 napig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Oké, akkor térjünk a lényegre: mennyi az annyi?

Az ONEO árazása a következőképpen épül fel:

 • Weboldal bevizsgálása: Ingyenes
 • Weboldal költöztetése, ONEO rendszer telepítése: Ingyenes
 • 14 napos próbaidőszak: Ingyenes
 • ONEO licensz, tárhely és támogatás:
  • korlátlan szerkeszthetőség
  • folyamatos frissítés
  • tárhelyszolgáltatás
  • újonnan megjelenő modulok elérése
  • SSL tanúsítvány (Titkosított kapcsolat)
  • magyar nyelvű támogatás
  • 4.990 Ft+ÁFA/hó (45 nap pénzvisszafizetési garanciával.)

Megrendelem az ingyenes, szerkeszthető próbaoldalamat!