A Horror: új fejlesztő kell a honlaphoz!
Microsoft Partner

A Horror: új fejlesztő kell a honlaphoz! Fejlesztés

Rémálom (fn.): 1. nagyon rossz vagy rémisztő álom; 2. bármely nagyon rémisztő történés, ami valakivel megtörtént.

Egy weboldal tulajdonosaként rengeteg dolog van, amitől aggódhat az ember: sebezhető az oldala és hackerek mailküldő szervernek használják; nem a törvénynek megfelelő a cookie-k használatára való figyelmeztetés, vagy ami talán a legrosszabb, amikor eltűnik a webfejlesztő vagy éppen nem ért hozzá, hogy kijavítsa ezeket a hibákat.

Mitől válhat rémálommá egy egyszerű fejlesztőváltás?

Egy weboldal tulajdonosaként az ember általában nem szeretne olyan apró-cseprő dolgokkal foglalkozni, mint hogy hol van a weboldala vagy éppen, hogy milyen keretrendszeren fut, annál is inkább, mert nem ért hozzá. Nem is várható el, hogy értsen, hiszen azért fizet annyit a webfejlesztőnek, hogy ő tudja mit csinál. Sokszor ez egy belsős szakembert jelent, mondjuk egy ismerőst vagy barátot, aki persze szívességből dolgozik és mint ilyen, a fontossági listáján egy picivel lejjebb van a dolog, mint a többi megbízása. A másik megoldás a külsős fejlesztő, aki viszont szabadúszó lévén rengeteg különböző projektet bevállal és az Aki sokat markol, keveset fog-elve alapján elcsúszik a határidőkkel és hirtelen azon kapja magát a weboldal tulajdonosa, hogy már három hónapja elköltözött a cége, de a honlapon még mindig a régi cím van fent..

Ilyenkor aztán az ember kénytelen venni egy nagy levegőt és keresni egy új fejlesztőt, hiszen ő maga nem ért hozzá, viszont például egy sebezhető honlap esetében a kár óriási lehet, amit okozhatnak neki. És itt kezdődik a rémálom-szerű utazás, amire jó analógia a sokak által álmodott magasból zuhanás vagy éppen a menekülés egy szörnyűség elől, miközben a lábunk képtelen mozogni: új webfejlesztőt szerezni egy már elkészített honlaphoz nagyjából ilyen érzés.

Egy fejlesztő ugyanis általában érti ugyan, hogy mit kódolt egy másik, de annyira hozzá van szokva a saját munkájához, hogy inkább újra lefejlesztené az egészet – természetesen horror összegért, amit már korábban kifizettünk egy másik embernek. A korábban elköltött pénzt így gyakorlatilag kidobtuk az ablakon, miközben arra sincsen semmi garancia, hogy nem kell újra fejlesztőt keresni.


Itt jön képbe az ONEO

Az ONEO System rendszerét azoknak fejlesztettük ki, hogy akik megunták ezt a mókuskereket és ki akarnak szállni belőle: az általunk készített keretrendszer ugyanis egyedülálló abból a szempontból, hogy miközben a lefejleszthető funkciók számának csak a képzelet szabhat határt, mégis, mindenféle előképzettség nélkül, egyszerűen szerkeszthető felületet ad, ahol néhány kattintással bárki át tudja írni saját honlapja tartalmát, ha egy Word dokumentummal elboldogul.

Már halljuk is a kérdést: Persze, tehát akkor lefejlesztitek ti, aztán kereshetek helyettetek mást… Erre a válaszunk nagyon egyszerű: mi nem fejlesztünk újra, sőt, pénzt sem kérünk azért, hogy áthozzuk a honlapját a rendszerünkbe! Ennek oka nagyon egyszerű: a program, amit kifejlesztettünk teljesen automatikus és minden információt, ami az eredeti honlapján szerepel importálni tud a mi rendszerünkbe. Így a honlapjának külseje és a rajta található információk nem változnak az importáláskor, viszont miután áthozta, már mindenféle háttértudás nélkül tudja szerkeszteni a felületet. Sőt, igény esetén akár új funkciókat is le tudunk fejleszteni vagy éppen teljesen új köntösbe is öltöztetheti oldalát.

Mi bízunk a rendszerünkben, ezért 14 napig ingyenesen kipróbálhatja, de még ez után is 45 napig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Hogy miért éri ez meg nekünk? Erről itt írtunk! Csatlakozzon csapatunkhoz, váltson most!

Megrendelem az ingyenes, szerkeszthető próbaoldalamat!