O Ft-tól? Hm, ez kicsit gyanús
Microsoft Partner

O Ft-tól? Hm, ez kicsit gyanús Kiemelt

„Minden, ami ingyen van, megéri az árát” – hangzik a Woody Allennek tulajdonított, közismert mondás. Mégis, az ember joggal néz gyanakvóan arra, aki ingyen ad bármit és már keresi az átverést.

Ez persze az elmúlt évek tapasztalatai miatt nem is csoda, elég csak a Google és a Facebook úgymond ingyenes szolgáltatásaira nézni, amikről egytől egyig mindig kiderült végül, hogy bár pénzbe nem kerül, fizetünk mással: a személyes adatainkkal, a vásárlási szokásainkkal, az érdeklődési körünkkel.

Természetes tehát, hogy amikor az ONEO-nál azt mondjuk, hogy ingyenesen áthozzuk a rendszerünkbe bárki honlapját anélkül, hogy bármi változna a tartalomban, többen is felhúzták a szemöldöküket és az első gondolatuk az volt, „ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen”.

Szóval? Mi a csapda?

Az a helyzet, hogy nincs csapda, hacsak az nem, hogy az ONEO-nál egy zárt forráskódú rendszert dolgoztunk ki, amelynek köszönhetően a működésébe csak a mi fejlesztőink látnak bele. A technológia fejlődésével elérhetővé vált, hogy egy teljesen automatizált importálást létrehozzunk, üzleti modellünk pedig nagyon egyszerű: az ingyenesen áthozott honlapokhoz biztonsági tanúsítványt adunk és az adatokat saját szerveren őrizzük, miközben garantáljuk a honlap biztonságát. Mivel nekünk az, hogy áthozzuk a honlapot a rendszerünkbe semmibe sem kerül – hiszen az egész automatizálva van –, ezért nem is kérünk érte semmit. Hiszünk abban, hogy az ONEO keretrendszere egyszerűségével és felhasználó felületével mindenkit meggyőz, ezért még azt is megengedhetjük magunknak, hogy 14 napig ingyen kipróbálhassa bárki a működését, sőt, 45 napig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

Akkor hogyan kerestek rajta? Később külditek a horribilis számlát?

Amennyiben a havi 4.990 Ft-os díj horribilis, akkor igen. Mivel a rendszer már le van fejlesztve és csupán újításokon dolgozunk, az automatizálásnak köszönhetően nekünk csak az a dolgunk, hogy minél több ügyfelet tudjunk szerezni. Egy fejlesztő a legkisebb semmiségekért elkérhet százezreket, miközben ki vagyunk szolgáltatva kényére-kedvére. Ezzel szemben nálunk egy könnyen átlátható keretrendszerben, akárki tudja szerkeszteni a honlapját, ha egy Word dokumentum létrehozására képes.

Emellett attól sem kell félni, hogy elvesznek adatok: a legtöbb alapfunkciót importálni tudjuk és a weblapon lévő információk egytől egyig megmaradnak. Sőt, akár új sémába is tudjuk illeszteni, ha pedig új funkciókra van szüksége, akkor azokat is le tudjuk fejleszteni.

Kipróbálni pedig tényleg nem tart semmibe, ha elégedetlen lenne, akkor elállhat a megrendeléstől. Azt viszont érdemes megjegyezni, hogy ma már az online jelenlét mindennél fontosabb lett és nem elég egy Facebook oldal a sikerhez. Mi egy könnyen kezelhető, háttértudás nélkül szerkeszthető, XXI. századi megjelenésű weblapot ajánlunk. Az, hogy él-e a lehetőséggel, már természetesen az Ön döntésén múlik.

Megrendelem az ingyenes, szerkeszthető próbaoldalamat!